Winst Legal tech challenge 2021

Charissa Lutgens, Helena Verspaget, Nicolle Beugels en Laura Jabobs hebben de gerenommeerde Legal Tech Challenge gewonnen.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft samen met de Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden en stichting PLNT de Legal Tech Challenge georganiseerd. Deelnemers kregen de opdracht om een slimme digitale oplossing te bedenken.

Charissa Lutgens, Helena Verspaget, Nicolle Beugels en Laura Jabobs die zich inschreven als team Zuyd Legal Lab – wat een eer ! – ontwikkelden onder de naam Appsolution een applicatie (iOS en Android) die helpt bij aanvragen van bijzondere bijstand, het indienen van bezwaar tegen de afwijzing ervan met een automatische termijnbewaker en ingebrekestelling indien termijnen niet gehaald worden.

Daarmee wonnen ze de eerste prijs.

Charissa, Helena, Nicolle en Laura, van harte gefeliciteerd. We zijn trots op jullie!